miercuri, 19 decembrie 2007

ULEB CUP. Star e langa Asesoft!

Meciurile pe care Asesoft le disputa in ULEB Cup atrag cat mai multi spectatori. Printre acestia s-au numarat si o parte din jucatoarele de la Baschet Club Star Bucuresti, care au fost prezente, marti, in sala Olimpia din Ploiesti, acolo unde campionii Romaniei au intalnit pe Spirou Charleroi, meci incheiat cu scorul de 80-71. Astfel, dupa joc, Corina Rupa,
Miruna Lala, Denisa Fitero, Ana Maria Draghici, Ioana Miroiu,
Mihaela Dragomir si Nicoleta Constantinescu (foto, de la stanga la dreapta) au dialogat si au facut fotografii cu Rashard Griffith, uriasul pivot al echipei Asesoft, care este alaturi de sportive in poza de mai sus. Nici Reggie Eliott nu a scapat de atentiile fetelor de la Star, coordonatorul de joc al ploiestenilor fiind si el incadrat de micile baschetbaliste.
Este pentru a doua oara cand Baschet Club Star organizeaza o deplasare la un meci de Cupa ULEB, dupa ce, in urma cu doua saptamani, juatoarele alb-rosiii au asistat la jocul dintre Asesoft si Galatasaray Cafe Crown Istanbul, scor 81-83. "Eu cred ca vizionarea unor astfel de meciuri este benefica deoarece fetele vad cum evolueaza profesionistii. Putina lume poate vedea la lucru grupari cu bugete de peste cinci milioane de euro pe sezon, care au sportivi platiti regeste, iar noi vrem ca fetele sa invete ceva din aceste partide. Poate ca vom avea si noi, intr-o zi, sansa sa ajungem intr-o cupa europeana, cine stie?", a spus Valentin Bala, antrenorul echipei, pentru site.

Niciun comentariu: