vineri, 5 octombrie 2007

PREGATIRE. Meciuri de verificare


In acest week-end, in sala de educatie fizica si sport a Eco-Scolii 119 "Vasile Voiculescu", Baschet Club Star are programate doua partide amicale cu selectionata masculina a acestei scoli. Antrenorii Valentin Bala si Mirela Fratila au hotarat sa imparta echipa in doua pentru aceste jocuri, urmand sa poata urmari toate jucatoarele din lot. Aceasta decizie a fost luata si datorita faptului ca, peste trei saptamani, baschetbalistele alb-rosiii vor sustine prima etapa in Campionatul National de junioare trei. Din pacate, si la aceste intalniri, va lipsi Ioana Miroiu, capitanul echipei, care a inceput recuperarea, fundasul formatiei noastre urmand sa revina in sala abia pe data de 18 octombrie, dupa cum ne-a informat doctorul Florin Oancea, cel care s-a ocupat de refacerea sportivei noastre dupa fractura de maleola. "Abia astept sa reintru. Este foarte important sa pot sa-mi fac exercitiile cum trebuie deoarece avem un campionat lung si dificil, iar meciurile vor fi foarte grele, chiar daca, la prima vedere, grupa pare una usoara. Insa nu este asa", a spus Ioana pentru site.
Sambata, avand in vedere ca se va juca numai impotriva baietilor din clasele a sasea si a saptea, au fost convocate jucatoarele nascute in anii 1995 si 1996 si numai una din 1994. Lotul BC Star va avea urmatoarea componenta: Nicoleta Constantinescu si Simona Radantu (fundasi), Corina Rupa, Madalina Stan si Ana-Maria Draghici (extreme) si Miruna Lala, Rebeca Oprea si Denisa Fitero (centri). Se vor juca patru sferturi a cate 15 minute fiecare, fara a se opri cronometrul. Pauza mare va avea 10 minute, jocul urmand sa inceapa la ora 10:30 si sa sa incheie la 11:45. Rezultatul final va fi postat pe site la cateva minute dupa finalul intalnirii.
Duminica, de la ora 11:00, echipa de baschet masculin a Eco Scolii 119 "Vasile Voiculescu" va fi completa, asa ca si formatia Baschet Club Star va suferi modificari. Astfel, a doua zi se va schimba si componenta echipei noastre: Mihaela Dragomir si Nicoleta Constantinescu (fundasi), Simona Radantu, Beatrice Roman, Corina Rupa, Miruna Lala (extreme) si Maria Iacob, Alice Nita si Denisa Fitero (centri). Modul de desfasurare al partidei va fi acelasi, patru sferturi a cate 15 minute de joc efectiv fiecare, in timp ce pauza mare va avea 10 minute. In aceste doua meciuri nu vor evolua Ioana Miroiu (in recuperare) si Adriana Sisca (accidentata).

Niciun comentariu: