joi, 20 septembrie 2007

ANIVERSARE. Astazi implinim un an!


20 septembrie este ziua in care fetele de la Baschet Club Star au intrat pentru prima oara in sala. In urma cu un an, peste 52 de eleve au pasit in sala de sport a Scolii Generale 119 pentru a incerca sa devina jucatoare. La 365 de zile de atunci, 12 baschetbaliste au ramas alaturi de antrenorii Valentin Bala si Mirela Fratila. Ce putem sa spunem? Numai cuvinte de lauda pentru aceste minunate fete pe care clubul nostru are onoarea sa le aiba in lot, ele dovedindu-se demne de a purta culorile alb-rosiii, fie la meciurile disputate in tara, cat si la cele din strainatate. Daca cineva ar fi spus, in urma cu un an, ca B.C. Star va ajunge sa se bata pentru calificarea la turneul final la junioare trei sau ca aceasta echipa de vis va lua locul doi la Campionatul European under 12 de la Viena ar fi fost considerat, cu siguranta, un om care nu stie ce vorbeste. Insa, cele care au dovedit ca stiu sa vorbeasca au fost: Nicoleta Constantinescu, Mihaela Dragomir, Miruna Lala, Ana Maria Draghici, Adriana Sisca, Betrice Roman, Ioana Miroiu, Corina Rupa, Alice Nita, Simona Radantu, Madalina Stan, Denisa Fitero, jucatoare care au aratat ca, pentru ele, baschetul nu reprezinta doar un sport ci si dorinta si placere. Ar fi incorect din partea noastra sa le uitam pe Andra Vasile, pe Alina Ivan, pe Liliana Usurelu, pe Alexandra Dumitrache sau pe Andreea Nichifor, aceastea contribuind si ele la performantele pe care Starul le-a atins pana in acest moment. Ce am mai putea spune despre tot ce s-a intamplat in aceasta perioda de timp la echipa? Noi credem ca declaratiile antrenorilor ar arata aproape tot:

Mirela Fratila: "In scurt timp am ajuns sa iubesc fetele si sa-mi fie la fel de dragi ca si familia mea. Ma simt minunat in compania lor, imi dau seama ca ele au acum tot ceea ce au nu am avut in junioarat si vreau sa fiu alaturi de ele sa le impartasesc tot ceea ce stiu pentru ca toate sa ajunga jucatoare adevarate si sa se bata pentru un loc in prima liga".

Valentin Bala: "Daca un antrenor ar veni acum la mine si mi-ar cere o jucatoare din aceasta echipa, i-as spune ca nimeni nu-i va putea oferi in alta parte dragostea, respectul si increderea pe care noi, cei de la Baschet Club Star, le aratam tuturor fetelor noastre. Nu stiti cat de greu este sa ajungi aici si nici cat de dificil sa arati ca poti ramane in top. Pentru mine, aceasta echipa este insasi inima mea. Fara Star eu nu mai sunt nimic, iar fetele stiu foarte bine acest lucru. Stiu ca tin la ele si ca le iubesc, stiu ca vreau sa devina sportive de performanta si mai stiu ca, atunci cand vreau, ele pot sa-mi faca ce vor. Pentru ca sunt ca sunt aproape de sufletul meu si intodeauna, indiferent ce se va intampla, am sa fac tot ce depinde de mine, din orice punct de vedere, pentru a le sti fericite. La multi ani, si va iubesc! Sa nu uitati acest lucru niciodata! Si sa nu plangem de fericire, astazi, la petrecere! Sa radem, sa zambim si sa ne bucuram ca avem ocazia sa fim ceea ce suntem acum cu adevarat: O ECHIPA!".

4 comentarii:

niko#4 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Baschet Club Star spunea...

nu stiu cine a postat comentariul. insa pot sa spun un lucru: sunteti pe cale sa deveniti ceea ce isi doreste toata lumea: jucatoare adevarate de baschet. eu sper ca nu m-am inselat cand am spus asta. corect?

Baschet Club Star spunea...

sters? de ce? este asa de greu de spus ceva in viata? interesant...

smecherul spunea...

lasa profu' ca asa's ele sfioase! :P:P:P